ילדת ריפלוקס שמתעוררת כל 15, 20 דקות בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

02/12/2013 | 22:36 | מאת: NK

שלום רב, בתי בת ה 5 חודשים סובלת מריפלוקס ובנוסף היא יונקת וסרבנית בקבוק. בשבוע האחרון אני ואשתי לא מצליחים לישון כי היא כל 15 דק' לערך מתפתלת בחוזקה מצד לצד, מתהפכת ולאחר שנאבקת בהתפתלויות ומנסה לחזור לישון, לא מצליחה, ולבסוף מתעוררת. לאחר שמרגיעים אותה על הידיים ומחזירים למיטה היא שוב חוזרת להתפתל מאד מהר. אנחנו לא יודעים עם ההתפתלויות נובעות מגזים, מהריפלוקס או מסיבות אחרות... אשמח לעזרה - האם יש משהו שניתן לעשות? גסטרואונטרולוגית נתנה לנו זנטק(לריפלוקס) אך האם זה אמור להפחית גם את ההתפתלויות?

15/12/2013 | 08:06 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

זה יכול להיות כל אחת מהסיבות שמנית. נראה שמדובר או בקוליק או ברפלוקס. בכל מקרה - זוהי שאלה לרופא ילדים או למומחה בגסטרואנטרולוגיה ילדים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים