בכי בהשכבה לישון עד למצב של הקאות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/11/2013 | 21:27 | מאת: דנה

יש לי חברה עם 3 ילדים. ילדה בת כמעט 3, בן בן כמעט 2 ותינוק בן חודש. בן האמצעי התחיל לעשות קשיים בהרדמות בלילה ומגיע למצב של בכי ללא הפסקה שמגיע בסופו של דבר להקפאה. גם באמצע הלילה הוא מתעורר ולוקח הרבה זמן להרדים אותו ובסוף גם מתעורר מוקדם מאוד בבוקר- סביבות 5. ברור שיש השפעה גדולה להתדרדרות הנושא בגלל הולדת האח אבל נושא השינה הפך להיות כבר בלתי נסבל. הדרך היחידה להרדים אותו היא בעגלה וסיבובים בכל הבית שלוקח כשעה. צריכה דחוף יעוץ.. תודה.

01/12/2013 | 14:22 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

לא ניתן לתת הכוונה פרטנית/אישית דרך הפורום. מדובר בהפרעת שינה שכיחה בגיל שנתיים וניתן לטפל בה. ממליצה לפנות ליעוץ של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים