הפרעות בשינה תינוקת בת 3.5 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

25/11/2013 | 09:29 | מאת: אבא מודאג

הי ד"ר, בשבועיים האחרונים חל שינויי בשנת הלילה של התינוקת שלנו, טקס המקלחת מתחיל בשעה 19:00 בערב אישתי מניקה אותה והילדה הולכת לישון (ביום היא לא ישנה הרבה בכלל) בשבועיים האחרונים התחלנו לתת תוספת להנקה (תמ"ל 80 מ"ל)ולפתע הילדה מתעוררת בלילה כול שעה בוכה\מתוללנת ולא רגועה ממש איבדה את שנת הלילה הטובה והרצופה שלה נסינו להחליף תמ"ל מסימילאק למטרנה אך לא הועיל הילדה עדיין מתעוררת מקשקשת עם עצמה וזזה בחוסר נוחות. לאן הלכה שנת הלילה? האם זה קשור לתחליף?(הייינו חייבים לתת לה תחליף האוכל לא הספיק לה..). תודה

01/12/2013 | 07:01 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אלה שינויים נורמלים בדפוסי השינה של תינוק ולא בהכרח קשורים לשינוי בכלכלה. בשלב זה יש רק לעקוב ו"לזרום" עם התינוק. דפוסי השינה עוד ישתנו בחודשים הקרובים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים