שינה מועטה וקלה אצל בן 5 שבועות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

19/11/2013 | 21:44 | מאת: שרון

שלום, הבן שלי בן 5 שבועות. ישן מעט - כ 13 שעות ביממה. עדיין לא מראה סימני עייפות ככה שאחרי שהוא ער כשעה אני מנסה להרדים אותו. הוא לא יודע להרדם לבד - יכול להשאר ער שעות אם לא ארדים אותו.מרדימה אותו על הידיים או בהנקה. הבעיה היא שנראה שהשינה שלו קלה מאוד - הוא יכול להתעורר אפילו כל 10 דקות ואני צריכה להרדים אותו שוב. איך אני יכולה לגרום לו לישון פרקי זמן ארוכים יותר? אני מניחה שחלק מזה יסתדר כאשר ילמד להרדם עצמאית אבל כרגע זה נראה לא בכיוון. תודה, שרון

20/11/2013 | 10:21 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

בגיל כזה את לא צריכה לעשות כלום וגם לא לנסות להרדים אותו כל פעם. השינה בגיל הזה מפוזרת על פני כל היממה ומשתנה באורכה. אין מקום להתערבות

21/11/2013 | 09:03 | מאת: שרון

ביום הוא ישן כ 4 שעות במצטבר וגם זה אחרי הרבה הרבה עזרה ממני. אני מאוד מתקשה להרדים אותו, זה יכול לקחת הרבה מאוד זמן. האם זה תקין?

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים