הפרעת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

12/11/2013 | 08:31 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב. בני בן ה- 8 מדבר מתוך שינה. לאחרונה החל גם לקום תוך כדי שינה. לעיתים הייתי מוצאת אותו מטיל את מיימיו בתוך מכונת הכביסה או מסתובב סהרורי ברחבי הבית. אמש התעורר והגיע למחשב והחל להזיז את העכבר - כלומר החל ממש לתפעל את המחשב. הדבר מתחיל להיות חמור . ניסינו לשוחח איתו תוך כדי שינה אבל התנגד בתוקף והדף אותי מעליו. הבוקר שאלתי אותו אם זכר משהו ולא זכר מאומה... האם יש צורך בבדיקת רופא כלשהי? האם משהו מטריד אותו?

13/11/2013 | 08:37 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

שום דבר לא מטריד אותו. מדובר בהפרעה ביקיצה (מסוג הליכה מתוך שינה). צריך לבדוק אם יש מקום להתערבות כלשהי - ממליצה לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים