הירדמות של תינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

01/10/2013 | 15:52 | מאת: רוני

שלום בתי עד לפני שבוע, מיום שנולדה, היתה נרדמת באמצעות עצמה. מזה שבוע, אינה מוכנה להירדם, ללא נוכחות אנחנו/המטפלת. אנו מנסים כשבוע את שיטת ה 5 דק'- מרגיעים אותה, ללא הרמתה, אומרים לה לשים ראש, משתהים כדקה ויוצאים. כל פעם שאנחנו יוצאים, חוזרות הצרחות. לוקח לה מעל שעה להירדם. במהלך השבוע, איני רואה שינוי (למשל פחות זמן בכי) לבי נשבר ומצד שני איני רוצה ששינה תהיה תלויה בנוכחות מבוגר על ידיה חשוב לציין שלא נעשו שינויים (מלבד החגים שהיינו הרבה יותר זמן ביחד) ולא ברור לי מדוע החלה להתנהג כך. אודה להכוונה

05/10/2013 | 20:27 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

זוהי לא תמונה אופיינית שתינוקת בת שנה נרדמת עצמאית ובגיל זה מתחילות בעיות אלא אם כן יש פרט עקרוני שאתם לא שמים אליו לב והוא הבסיס לבעיה. תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים (רצוי בלי לצאת מהחדר) ותראו אם יש שיפור. אם לא - פנו ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים