ילד בן 3.5 מתעורר מספר פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

17/09/2013 | 12:19 | מאת: אמא

ילד בן 3.5 שנים, מתעורר מספר פעמים בלילה (לפעמים פעמיים ועד 4-5 פעמים בלילה), יורד בעצמו מהמיטה, ומגיע לחדר שינה הורים, לפעמים מבקש לשתות מים, מוחזר בכל פעם למיטתו ונרדם בחזרה בקלות, הכל ברוגע ושקט, ללא בכי או צעקות. מבקש לישון במיטה עם אמא או שאמא תישאר בחדר שלו. מה אפשר לעשות כדי להביא לשינת לילה רצופה תודה

18/09/2013 | 09:53 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

זאת לא שאלה שניתן לענות עליה באופן כללי - התשובה תלויה בתדירות, במשך התופעה ובעיקר בדרך בה נרדם והתפקוד היומי. ממליצה לפנות ליעוץ של רופא שינה אם הבעיה מפריעה לכם.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים