שיטת הרם הורד - גיל מינימלי/יום-לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

15/09/2013 | 19:39 | מאת: טל

שלום, כרגע תינוקי ישן מעט מאוד במהלך היום (לא יותר משעתיים) לאחר מאמצים רבים להרדימו, נרדם רק בהנקה או בנענוע ורציתי ליישם את שיטת "הרם הורד" בה מניחים את התינוק במיטה וברגע שבוכה מרימים כשנרגע שוב מניחים. רציתי לשאול: 1. אם ניתן ליישם את השיטה בגיל 4 חודשים או שזה מוקדם מידי ועלול לפגוע בו? 2. מתי הכי טוב להתחילה? בהרדמת הלילה? או היום? 3. האם להקציב זמן ל"כניעה" ומעבר לשד או נינוע או להמשיך כל הלילה/היום? תודה רבה!

17/09/2013 | 06:40 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

התשובות בדרך כלל מותאמות אישית. את יכולה לבחור כל דרך שנכונה לכם והדבר החשוב הוא להתמיד באותה שיטה. התערבויות לא מומלצות לפני גיל 6-7 חודשים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים