בת שנה וחצי גמילה מאכילת לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

15/09/2013 | 01:31 | מאת: יעלע

י הי הבת שלי בת שנה וחצי. מגיל חודשיים ישנה לילות שלמים. לאחרונה החלה להתעורר בלילה והדבר היחיד שהרגיע היה בקבוק מטרנה ומיד חזרה לישון. הפתרון היה די קל אך ברור לי שלא הגיוני. כרגע השעה 2:30 בבוקר וכבר חצי שעה שבעלי איתה בחדר. לא נותן לה לאכול. הוא ניסה קצת מים. זה ממש מעצבן אותה. הבכי לרגע חזק ולרגע חלש יותר. היא תינוקת עקשנית מאד. איך עליי לגמול אותה? לתת לה לבכות כמה לילות וזה יפסק לבד? להישאר איתה? לדבר ולהסביר? היא לא מדברת עדיין! מה עושים? לי כמובן הכי קל לתת בקבוק ולחזור לישון

17/09/2013 | 06:38 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

להפסיק את ההרדמות בתחילת הלילה עם בקבוק פורמולה. כשלא תרדם עם בקבוק - לא תזדקק לו במהלך הלילה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים