תינוקת שלא ישנה יותר מ 20 דקות במהלך היום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

10/09/2013 | 14:11 | מאת: יהלי

בתי בת 3 חודשים במשך היום ישנה כל שעה שעה וחצי ל20 דקות בלבד ומתעוררת...האם יש הסבר לתופעה? כשנולדה סבלה מאוד מאוד מגזים אולי אפילו עדין קצת מציק לה בנוסף יש לה מדי פעם רעידות בסנטר וברגל אולי זה גם קשור לזה שהיא לא ישנה ואם לא מה זה הרעידות?? אציין שבלילה לוקח שעה וחצי להרדים אותה אחרי האוכל היא לא נינוחה ובלילה ישנה יחסית בסדר לתינוקת קמה פעמיים שלוש במהלך הלילה... שנה טובה יהלי

11/09/2013 | 13:29 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

תקין לחלוטין. לא דורש התערבות כלשהי.

12/09/2013 | 09:34 | מאת: יהלי

האם המצב ישתנה אם הזמן והיא תישן יותר מ 20 דקות רצוף?? ואך זה שבלילה היא מצליחה לישון יותר מ 20 דקות רצוף??

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים