שלום. אשמח לעזרה.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

01/09/2013 | 20:18 | מאת: הילה

שלום. אני אמא לתינוק בן שנה ו3 חודשים. יש לבני הרגל שינה מגונה, הוא ינק עד גיל 10 חודשים ומאז מאוד קשור לחזה שלי, ככה שכשהוא נרדם הוא לא מוותר על להניח את ידו על החזה (דבר שמציק לי מאוד), יש לציין כי אני בהריון, אז זה מקשה לא פחות. הוא נרדם רק במיטה שלנו וכשמעבירים אותו למיטתו זה מחזיק בדיוק לשעה, יש לציין שכשהוא עובר למיטה שלנו גם אין לו שינה רציפה והוא קם כל שעה. מתוסכל וכועס. יש להוסיף כי הוא ישן בצהריים גג שעה וחצי. אנו מותשים ונשמח לעצה.

11/09/2013 | 13:19 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

מה שאת צריכה זה להרגילו להרדם במיטתו ללא מגע איתך. ברגע שתעבדי על זה בהרדמות הראשית של תחילת הלילה - מספר ההתעוררויות יפחת משמעותית.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים