התעוררויות מרובות בלילה תוספת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

25/07/2013 | 00:50 | מאת: רויטל

שלום, קודם שכחתי לציין שכאשר בני מתעורר מעט אחרי ההשכבה לישון אז אני מציעה לו את יתרת מנת המטרנה שלא סיים.הוא בדרך כלל אוכל עוד ונרדם.בהמשך הוא מתעורר בבכי כשהוא מניף את ידיו ומוצץ לא מצליח להרגיעו. אני צריכה להרים אותו ולהרדימו.אם שום דבר לא עוזר אז אני מציעה לו שוב לאכול. בנוסף הוא ישן על הבטן יותר טוב ולכן גם פחות מתעורר,אך אני חוששת לתת לו לישון על הבטן בלילה.

25/07/2013 | 07:36 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

וזה בדיוק מה שתצטרכי לשנות סביב גיל 6-7 חודשים. ההמלצה היא להשכיב תינוקות על הגב בכל השכבה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים