ילד בן שנתיים לא ישן בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

21/07/2013 | 13:08 | מאת: עדי

היי,בני בן השנתיים לא ישן בלילה..מתעורר בלי סוף מגיל 4 חודשים רגיל לישון ולהרדם במיטתו ובחודשים האחרונים(4 חוד') לא מוכן לישון במיטתו,צורח כששמים אותו עד שבסוף אנחנו מתייאשים והוא נרדם אצלינו או בעגלה שלו ואז מעבירים למיטה שלו ששם שוב הוא מתעורר ומגלה שהוא במיטה שוב צרחות. ניסינו כמה פעמים לתת לו לבכות בתקוה שיפסיק אך זה נמשך כל הלילה כאשר מידי פעם אנחנו ניגשים על מנת להרגיעו אך כלום לא עוזר , חשבנו להעבירו לחדר של אחותו בת ה-5 אולי יסכים לישון במיטה הנפתחת איתה , בכל מקרה , השאלה מה הדרך לפעול כאן על מנת שיירדם ולא יקום כ"כ הרבה בלילה , תודה מראש , עדי

21/07/2013 | 17:05 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

מדובר במקרה שלא ניתן לתת תשובה קצרה דרך הפורום. מדובר בהפרעת השינה השכיחה בגיל שנתיים אולם כעת מצאתם פתרונות שצריך יהיה לשנות אותם. לא הייתי ממליצה לפתוח מיטה וכו'. עדיף ללוות אותו בתהליך ההרדמות כשהוא במיטתו. אם אתם לא מצליחים- פנו ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים