נדנוד והשמעת קולות תוך כדי שינה
דיון מתוך פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלוםרב בתי בת שנתיים וחמישה חודשים,מאומצת, נרדמת בלילה תוך כדי נדנוד כמו כן הנדנוד מלווה בהשמעת קולות חזקים. בתי בארץ כשבועיים אבל אני מניחה שגם בבית הילדים תופעה זו הייתה קיימת.יש לי עוד ילד בן 4 שישן באותו חדר כך שנוצרה בעיה של "המולה" בשעות הלילה מה עלי לעשות???????
נשמע כמו הפרעת שינה מוכרת וידועה שחולפת עם הגיל ולא צריכה להדאיג בגיל זה. התופעה כוללת: תנועות קצביות של הראש או הגוף תוך כדי השמעת קולות בזמן שלבי ההרדמות וגם במהלך הלילה. נמשך מספר דקות. לגבי האח- בדרך כלל שנתם של ילדים עמוקה והם לא מתעוררים מרעש מסוג זה.
הילד שלי בן 4 בעוד חודשיים, מגיל 3 חודשים למעשה נרדם רק עם נדנוד עצמי וגם במהלך הלילה כאשר מתעורר, זקוק לנדנוד חזק מאוד. עד איזה גיל התופעה חולפת בד"כ ואם לא מה עלינו לעשות? תודה.