פעוט מתעורר בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

12/07/2013 | 09:05 | מאת: נעמה

שלום, בני בן שנה ו-10 חודשים, מתעורר בשבועיים האחרונים באמצע הלילה לחיים. הוא יוצא מהמיטה, משחק, משתולל... לוקח לו לפחות שעתיים עד שיכול לחזור לישון שוב. אנחנו ערים איתו בלילה. מה זה יכול להיות? איך ניתן לפתור?

17/07/2013 | 11:01 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

תופעה של שבועיים עדיין קשה להגדיר. השאלה היא אם מדובר בתופעה יומיומית או מידי מספר ימים וצריך לבדוק מה שונה באותם ימים בהם מתעורר התעוררויות ממושכות. חשוב גם לדעת על איזה רקע התעוררויות אלה הופיעו? האם ישן לילה שלם ללא התעוררויות לפני כן או שמדובר בהחמרה של התעוררויות ליליות שהיו קיימות

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים