ישנה על הרצפה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

09/07/2013 | 14:50 | מאת: ענת

שלום רב, אני לא בטוחה שזו "הפרעת שינה" אבל מנסה לקבל מענה לתופעה מוזרה. בתי בת השנתיים ישנה על הרצפה. לא על שמיכ לא על מזרון, פשוט על הרצפה.זה קורה כבר חודשיים לפני כן ישנה במיטה שלה והייתה עוברת לפעמים למיטה שלנו. היום בכל מקום בו היא ישנה גם אצל הורי היא יורדת מהמיטה ונשכבת על הרצפה. אם אנחנו ערים בזמן שהולכת לישון היא תשכב לידנו בסלון על הרצפה. בלילה היא יורדת מהמיטה שלה ובאה לשכב על הרצפה בחדר שלנו. החדר אמנם לא ממוזג אבל בהחלט לא כל כך חם. היא נשכבת על הבטן עם זרועות פרושות לצדדים. כך היא ישנה לילה שלם. מה זיכולה להיות הסיבה? מה עלינו לעשות? האם לאפשר לה אן להאבק על זה? תודה מראש

10/07/2013 | 10:51 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם היא מושמת במיטה ואתם מגלים אותה בבוקר על הרצפה - יתכן ומדובר בהרפעת שינה. ממליצה לפנות ליעוץ של רופא שינה ועד אז לנסות לבדוק תדירות של התופעה על ידי רישום יומיומי.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים