השכבת שתי אחיות באותו חדר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/06/2013 | 20:42 | מאת: יעל

שלום יש לי בת בת שלוש ובת בת חצי שנה. עד היום ביתי בת הקטנה הייתה נרדמת בעגלה באיזור השעה 19:30 ורק אחרי שהבת הגדולה הייתה נרדמת, באיזור 20:30, היינו מעבירים את הקטנה למיטה שלה. זאת כדי לאפשר לנו לנהל טקס שינה עם הגדולה (לקרוא סיפור, לדבר, לצחוק וכו') בלי להעיר את הקטנה. אנחנו עכשיו מנסים להרגיל את הקטנה להרדים את עצמה במיטה. אני תוהה איך כדיא לעשות זאת ואיך זה מסתדר עם טקס השינה של הגדולה שבלתי אפשרי לעשות אותו בשקט גמור או בשעה הרבה יותר מאוחרת, כשהקטנה כבר נמצאת בשינה עמוקה. אשמח מאוד לעצות. תודה!

01/07/2013 | 07:43 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

ללא ספק צריך לעשות את התהליך אחד אחרי השני. בד"כ תינוקות ובמיוחד ילדים גדולים יותר נמצאים כבר בשינה עמוקה 20-30 דקות לאחר ההרדמות כך שניתן לעשות את התהליך עם הילד השני בפרק זמן זה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים