בת 3.5 שינה קלה ורק עם ההורים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

27/06/2013 | 00:44 | מאת: מיטל

שלום, אנו ההורים ממש אובדי עצות. בת 3.5, אמצעית מבין 3 בנות. שינה מאוד קלה. היא מאוד עצבנית ודורשת לישון רק איתנו. בלילה היא בועטת בי חזק מתוך שינה כשהיא מתהפכת מצד לצד וממש מפחיד לישון לידה, שלא לדבר על אי הנוחות שלנו ההורים כשהיא ממש תפשה לנו את החדר ואת המיטה. קניתי לה מיטה חדשה ליד אחותה בת 8. זה עזר לתקופה קצרה ויש ריגרסיה. במעון, שקטה ואפשר לומר ממש מלאכית ומופת ממש. אך בבית: עצבנית בטירוף. צועקת ממש חזק ומכה לעתים את אחיותיה סתם לשם הכיף! לפני מס ימים התעוררה בחצות, במיטתה, התעצבנה מכך מאוד והיה קשה להרגיעה. דיבר י אליה בשקט כשהיא על הרצפה, דופקת רגליים ברצפה ורק בעלי הצליח לבסוף להרגיעה כשהריפ אותה ואז אני הרדמתי אותה במיטתה כאשר היא כבר רגועה ואף מתלוצצת איתי ומחייכת אלי. נדמה היה שהבכי שיחרר או ה ונעשה לה טוב. לאחר שנדמה, קמתי ממיטתה כמו גנב והלכתי לחדרי לישון ואז דפקו בדלת שני שוטרים שטענו ששכנים התקשרו בשל צעקות של ילדה!!! אני ובעלי היינו המומים כי לא היתה שום הרמת קול מצידנו, להיפך!! יצאתי מגדרי לשכנע אוצה שאני רואה שקשה לה ואעזור לה ואשמור עליה. מאז אנו ממש חוששים מהשכנים בכל פעם שהיא צורחת. לציין כי איננו יודעים מי מהשכנים פנה למשטרה. אודה לעיצה. כעת אני כותבת כשהיא ישנה לצידי ובעלי בסלון. תודה

01/07/2013 | 07:51 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

נשמע שצריך לעשות סדר בנושא השינה והדרך הנכונה היא דרך מפגש עם רופא שינה. ממליצה לפנות לרופא הילדים שיפנה אתכם ליעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים