תינוק מתקשה להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

27/06/2013 | 00:25 | מאת: עייפים

שלום רב, בננו בן השנה מתקשה להרדם, ויתרה מזאת, הוא לא מסכים להרדם בלי שימולל יד שלי או של אישתי. אם לא מביאים לא יד הוא יכול לצרוח המון זמן ללא התעייפות.. הבעיה היא מעבר לתלות ביד, שלפעמים הוא ממולל את הידיים שלנו באובססיה שהוא כבר לא מצליח להרדם מרוב פעילות ומגע..

27/06/2013 | 14:08 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הדרך היחידה להפסיק את התופעה היא לא לתת לו אפשרות למולל אתכם. יהיו מספר ימים קשים (אפשר להציע אלטרנטיבה כמו חפץ עם מרקם דומה) אבל בסופו של דבר גם הוא יהנה מכך שהוא לא תלוי באובייקט מסוים על מנת להרדם.

27/06/2013 | 20:28 | מאת: עייפים

האם להשאר איתו בחדר כשהוא צורח? מה לעשות?

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים