בעיות שינה גיל 11 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/05/2013 | 17:59 | מאת: מירב

שלום. בתי בת 11 חודשים. עד לפני חודש וחצי היינו מנענעים את מיטתה עד שנירדמת. ואז התחלנו ללמד אותה להרדם לבד בשיטת 2 דקות. היא הייתה נעמדת במיטה ובוכה,היינו נכנסים,מרגיעים אותה, ויוצאים מהחדר לשתי דקות וככה עד שנכנעת ונרדמת. לפעמים זה לקח אפילו שעה! אחרי שבועיים קרה הנס- הילדה למדה להרדם לבד. בהתחלה לקח לה חצי שעה ואחר כך 10 דקות. חודש שלם הכל היה מצויין! לפני כמה ימים הכל פתאום השתבש בלי סיבה. עכשיו היא לא רק בוכה כמו מקודם, אלא צורחת ונחנקת משיעול והלב שלי נקרע.. התחלתי שוב את שיטת 2 דקות וזה רק מחמיר את המצב. היא צורחת עד השמיים. זורקת את המוצצים לרצפה בעצבים. אני מציינת שהילדה לא במסגרת גן ואני מגדלת אותה בבית, כמו כן בחודש האחרון וכל יום שעובר היא יותר ויותר נקשרת אליי ונדבקת אליי, מבקשת הרבה את תשומת הלב שלי ורוצה הרבה על הידיים וזה מלווה בבכי. וחוץ מזה ביום יום היא ילדה שמחה ופעילה, ישנה ואוכלת טוב. אודה לעזרתך בנושא, אפילו אם זה על "רגל אחת", כי אין לי כסף ליועץ שינה ולכן אני כותבת לפורום. תודה מראש..

13/06/2013 | 16:07 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הייתי מחכה מספר ימים בגלל שלמדה הרדמות עצמאית ופתאום הכל השתבש. יתכן והכל יחזור לשגרה הקודמת. אם לא - חזרי על השיטה שעבדה עבורך בעבר.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים