בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/05/2013 | 10:30 | מאת: יעל

שלום, אשמח לעצתכם. ביתי בת 5 חודשים נרדמת כרגע רק בעגלה (באמבטיה) בנענוע די מסיבי... היא נרדמת אך ורק על הבטן. האמבטיה מתחילה להיות קטנה לגודלה ואני מאוד חוששת מהרגע שנצטרך לעבור לטיולון, בו אין אפשרות לשכב על הבטן. איך הייתם/ן מציעות/ים להרגיל אותה לישון במיטה שלה? הייתי רוצה לעשות זאת באופן הדרגתי ולא בשיטת "5 הדקות" בו נותנים לה לבכות ומרגיעים... האם להשאיר אותה בשלב ראשון בעגלה עם נענועים קטנים בלבד? ואח"כ ללא נענועים בכלל? האם ישר לשים אותה במיטה? תודה מראש

13/06/2013 | 16:05 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אין שיטה אחת "טובה". כל שיטה שתביא אותה להרדם בכוחות עצמה במיטתה בתחילת הלילה תהיה טובה. הדרגתיות היא דבר נכון במיוחד בגיל כה צעיר.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים