חלון התעוררות ארוך מידי לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/05/2013 | 08:35 | מאת: סיוון

ד"ר טאומן שלום רב, מזה 3-4 חודשים, בני בן השנה וחודשיים מתעורר מידי לילה ונשאר ער למשך שעתיים-שעתיים וחצי. שעות ההתעוררות הן בד"כ 1:00, 2:00, 3:00... אנחנו מנסים להרדים חזרה, להאכיל, להתעלם וכלום לא עוזר... רק אחרי שעתיים הוא מצליח לחזור לישון אחרי התעוררות מלאה לחלוטין.. המצב מייאש ומתיש ואנחנו מתקשים מאוד לתפקד ביום-יום. אשמח מאוד לעצתך.

13/06/2013 | 16:04 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

התעוררות ממושכת כזאת דורשת בירור. מומלץ לפנות ליעוץ של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים