הפרעות שינה אצל ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/05/2013 | 13:53 | מאת: רותם

שלום לך ד"ר רציתי לקבל עזרה יש לי ילדה בת שנתיים וארבע שמתעוררת כל לילה ורוצה לעבור למיטה שלנו לאחר שאני מסבירה שלא ניתן מתכיל הבכי והצרחות. חשוב לציין שיש לי עוד ילדה בת שנה וחצי שישנה איתה בחד ומהפחד שלא תקום אני מאשרת לה לעבור עלינו. הילדה הגדולה הולכת לישון כמו כל ילדה רגילה שלא רוצה לישון ומנסה למשוך את זמן השינה אבל בסוף היא נרדמת. אני ממש עובדת עצות אשמח לעזרתך רותם

26/05/2013 | 12:07 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

גם התופעה של משיכת הזמן בתחילת הלילה וגם ההתעוררויות במהלך הלילה הן הפרעת השינה השכיחה בגילה. יש לפנות ליעוץ רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים