בעיות שינה אצל בנ בן 10

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

09/04/2013 | 18:16 | מאת: דנה מסזניקוב

שלום בני בן 10 קם כל יום בין 2 ל3 בבוקר מעיר אותנו הוא מבקש שנישן בחדר שלן, הוא ישן עם אח שלו בלילה ואין לא בעיית הירדמות, שאנחנו מנסים לדבר איתו הוא נלחץ בוכה בהיסטריה עד שלא משתפים פעולה איתו, היום אחרי שיחה איתו שכל אחד צריך מקום הוא רוצה שבעלי ישן בסלון בעלי משתף פעולה אתו אנחנו מחכים לפגישה עם פסיכולוג וכרגע אין לנו חיים מה לעשות להילחם אתו לעמוד על הזה שישן אתנו בחדר זה כבר שלושה חודשיים מחכה לתשובה תודה מראש

10/04/2013 | 07:58 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם הבעיה נמשכת כבר 3 חודשים היא אכן דורשת טיפול. אם הבעיה ממוקדת רק בשינה אפשר לפנות לפסיכולוג שמתעסק בנושא או לרופא שינה. אם הבעיה היא כללית יותר גם על דברים במשך היום - פסיכולוג הוא הכתובת.

18/04/2013 | 07:47 | מאת: ד"ר טאומן

אני מניחה שאם אתם פונים לפסיכולוג ישנם עוד דברים שמטרידים אתכם גם במשך היום. נסו לראות אם הדברים קשורים אחד לשני. אם לא - יש מקום לפנות ליעוץ רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים