מעבר למיטת נוער

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/04/2013 | 10:55 | מאת: אמא של ליהיא

ביתי בת שנה ואחד עשר חודשים, לפני כחודש העברנו אותה למיטת נוער ממיטת התינוק. עד למעבר הילדה הייתה נרדמת לרוב במיטתה ללא בעיות רק שהיה לוקח לה כארבעים דקות להירדם. מאז המעבר הילדה יוצאת בלי סוף מהמיטה למרות שאנו מחזירים אותה ללא כעס. היא מנסה להתרוצץ בבית וכל טקס ההרדמות לוקח קרוב לשעתיים. הילדה נרדמת רק לקראת עשר ולרוב מתעוררת לפני שש, לעיתים עם יקיצות גם באמצע הלילה, היא ישנה כשעתיים שנת צהריים בגן, רק שאני מוטרדת מכך שאינה ישנה מספיק, ומדוע נרדמת ככ מאוחר?

07/04/2013 | 13:10 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הפרעת השינה השכיחה בגיל זה היא משיכת זמן בתירוצים שונים בתהליך ההרדמות. לפעמים דווקא ליווי הורי (ללא אינטראקציה) מקצר את תהליך ההרדמות. אם לא יצליח- פנו ליעוץ רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים