בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

03/04/2013 | 13:40 | מאת: מתי

צהריים טובים דר טאומן, ניסיתי להתקשר למרפאה ולהשאיר לך הודעה על מנת שתיצרי עימי קשר, אבל אמרו שאת לא נמצאת היום. היינו אצלך עם התינוקת שלנו לפני כמה חודשים ובהנחייה שלך הצלחנו ללמד אותה להרדם לבד, כרגע יש מספר בעיות רציניות שהופיעו ואיננו יודעים כיצד לפעול. אשמח מאוד אם תוכלי להרים אליי טלפון בנושא. 0522689290 תודה

05/04/2013 | 08:49 | מאת: מתי

שלום ד"ר טאומן, עדיין ממתינה לתשובה או לטלפון ממך, העניין ממש דחוף! תודה ושבת שלום

07/04/2013 | 13:09 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

לא הייתי במרפאה השבוע. במי מדובר? מה שם הילד? אנסה להתקשר מחר

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים