קשיי הירדמות - ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

03/04/2013 | 00:52 | מאת: מלי

ילדתי בת ה-8 עולה למיטתה כל ערב בסביבות 8 בערב החדר חשוך והבית שקט ורגוע אחותה הקטנה ממנה בשנתיים נרדמת ברגע שראשה נוגע בכר אך היא מתגלגלת במיטתה ורק לקראת 10 בערב היא נרדמת האם זו בעיה? יכול להיות שהיא אינה זקוקה לשעות שינה רבות?

03/04/2013 | 08:49 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

צריך לבדוק את משך השינה הכללי שמקבלת. בגיל זה המינימום הוא 9 שעות שינה בלילה. אם מקבלת זאת - יתכן וזה מה שצריכה. אם לא - יש לנסות לבדוק מהן הסיבות שגורמות לדחיית ההרדמות ולטפל בהן.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים