לא מצליח להירדם למשך שעות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

02/04/2013 | 23:32 | מאת: אמא לחוצה

שלום רב, בני בן שנתיים וחצי ויש לנו בעיות חמורות בשלב ההרדמה. יש שגרה, אחרי מקלחת וסרט קצר הוא נכנס למיטה שלו, אנחנו קוראים סיפור קצר, מחבים את האור ואני או בעלי יושבים על כורסה לידו. אני לא מרשה לו לקפוץ ולא לקום. הוא שוכב לו במיטה, מסתובב ולא מצליח להירדם. בימים הכי טובים שלו הוא נרדם תוך חצי שעה, אבל זה נדיר מאד. בדרך כלל לוקח לו בין שעה לשעה וחצי להירדם ולפעמים אפילו שעתיים. אני לא יודעת מה לעשות, זה נורא מפריע לי גם לחיים שלי וגם אני מאד מודאגת לגביו. לבעלי במשפחה יש נטייה להפרעות שינה אז אני תוהה עם זה קשור ומה אני יכולה לעשות. תעזרו לי בבקשה, אין לי מושג איך לגשת לזה. תודה!

03/04/2013 | 08:47 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

על פי מה שאת מתארת - יתכן ודורש בירור כולל בדיקה שתעריך את משך ההרדמות ומשך השינה. מומלץ לפנות ליעוץ של רופא ילדים מומחה בהפרעות שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים