דחוף! לפתע בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

02/04/2013 | 20:10 | מאת: הדר

שלום ד"ר טאומן, רוני בת שנה וחצי, מגיל שמונה חודשים אחרי עבודה ממושכת היא למדה להרדם לבד וככה הלילות מאוד השתפרו, כמובן שיש ימים חריגים מדיי פעם. בשבוע האחרון ברגע שמניחים אותה במיטה גם בצהריים וגם בערב אחרי טקס שינה היא מיד מתחילה לצרוח, רק שאני או בעלי נכנסים לחדר היא נרגעת,אנחנו לא בעד לתת לה לבכות אז אנחנו עומדיפ לידה עד שהיא נרדמת הבעיה היא שכמובן שזה קורה גם באמצע הלילה. מה עליי לעשות כדי להחזיר אותה למצב הקודם? בנוסך היא נכנסת מחר לגן פעם ראשונה והבנתי שכניסה לגן מלווה בבעיות שינה והרדמות בין היתר. איך עלינו לפעול! ממש זקוקים לעזרתך, יכול להיות שעזיבת המטפלת שלה את הבית וזה שהשעות קצת היו שונות בחג השפיע עליה? תודה רבה

03/04/2013 | 08:45 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יתכן היות ומדובר בשינוי פתאומי של השבוע האחרון. כניסה לגן לא בהכרח כרוכה בהפרעות שינה אם הילד סיגל לעצמו הרגלי שינה נכונים. קשה להבין מה קרה פתאום בשבוע האחרון אם עד כה ישנה טו ולכן גם קשה לתת הנחיות. אם התופעה תמשך- ממליצה לפנות ליעוץ רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים