בעיות שינה , התעוררות באמצע הלילה.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/03/2013 | 09:54 | מאת: סמדר

דר ריבי טאומן שלום, בתי בת השנה ועשר מתעוררת משינה מדי יום באופן קבוע, בין השעות 3 או 4 בבוקר, באה למיטתי ודורשת בקבוק. היא אינה מוכנה לחזור למיטתה ורוצה להמשיך לישוןאיתי בחדרי עד הבוקר. היא במסגרת של גן, הולכת לישון בחדרה מדי לילה ללא בעיות ב 20:30,ילדה בת גילה אמורה לישון לילה שלם, איך אני יכולה לשנות את התופעה הזו? אשמח להענות,תודה.

02/04/2013 | 08:22 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כמה זמן נמשכת התופעה והאם היא יומיומית? דבר שני- האם נרדמת עם בקבוק? בדרך כלל ילדים בגיל זה ישנים לילה שלם אך הגדרת לילה שלם יכולה להיות גם רצף של 8 שעות (ואת זה היא עושה). לכן מה שחשוב זה לבדוק את הסיבה להתעוררות אם אכן מתרחשת בצורה יומיומית כבר תקופה ארוכה (שבועות).

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים