בת 5 חודשים כמעט לא ישנה ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

04/03/2013 | 08:38 | מאת: אורנית

שלום רב, בתי בת 5 חודשים יונקת כמעט באופן מלא (האכלת תמ"ל אחת במהלך יממה). ישנה בלילה בממוצע 10.5-11 שעות עם 2 התעוררויות לאוכל (פעם אחת תמ"ל ופעם שנייה הנקה).אין בעיה בתהליך ההירדמות בלילה והחזרה לישון בלילה. הבעיה היא יותר ביום. ישנה בין 2-3 פעמים במהלך היום ובכל פעם לחצי שעה עד 40 דק'בלבד. היא מתעוררת ואינה מצליחה להירדם חזרה. שנת היום איננה מספיקה לה והיא מרבה לשפשף את עיניה, למשוך באוזניה ולפהק. ניסינו את כל הרעיונות שמתוארים במאמרים ואת כל הלחישות שמציעות הלוחשות למיניהן...האם תוכלי לייעץ לנו מה ניתן לעשות במקרה כזה?

06/03/2013 | 08:05 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

שנת היום נשמעת תקינה לחלוטין ואין מקום להתערבות כלשהי. לא כל שפשוף עיניים/משיכת אוזניים וכו' מעידים על עייפות/חסך שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים