התעוררות קבועה בלילה ילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/02/2013 | 22:28 | מאת: יעל

יש לי ילדה בת 3.5 שנגמלה לפני שלושה חודשים ממוצץ ומאז היא כל לילה מתעוררת וצועקת ומרביצה לנו, היא לא מדברת ורק בוכה ולא משתפת פעולה. בבוקר היא לא ממש זוכרת שהתעוררה.חשוב לי לציין שקשה מאוד להרגיע אותה כשזה קורה.טיפלנו בתולעים לכל מקרה שזו הסיבה, טיפול כינים , כבר ממש חסרי אונים.

25/02/2013 | 15:44 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קרוב לוודאי שמדובר בביעותי לילה ואין קשר לגמילה ממוצץ. עם זאת אין בידי את כל הנתונים ולכן אני חייבת לסייג את האבחנה. ממליצה לפנות לרופא הילדים ובמידה ויחליט שיש מקום להפנותה לרופא שינה יעשה זאת.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים