תינוק בן שנה וחודשיים שמתעורר אינספור פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/02/2013 | 13:45 | מאת: ברברה

שלום דר טאומן, בני בן השנה וחודשיים, בריא לחלוטין, עם שגרת יום ולילה קבועים. בערב הוא נרדם לבד במיטה שלו בסביבות 19:30. בלילה הוא כבר לא שותה חלב. בערך ב-22:00 זה מתחיל ועד הבוקר, כאשר צריך לגשת אליו בערך כל חצי שעה כדי להחזיר לו מוצץ או לכסות אותו מחדש אם הוא בוכה עם מוצץ בפה... ההתערבות היא קצרה והוא ישר חוזר לישון, אבל אין ספק שזה פוגע לו בשינה וגם לי כמובן! אשמח לדעת מה לעשות והאם יש צורך לפנות ליעוץ?

06/03/2013 | 08:16 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כן. כדאי להגיע ליעוץ כי על פי הסיפור שלך קשה להבין את הסיבה להתעוררויות המרובות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים