הפרעת שינה חמורה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

21/02/2013 | 20:06 | מאת: יפית

היי בני בן שנה ו10 הוא כל ערב הולך לישון מרצונו בסביבות השעה 8 ל 9 בערב, לאחר שעתיים מתעורר בצרחות אימה שום דבר לא מרגיע אותו, הוא ער עד 4 בבוקר ואז נרדם שוב, אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות, זה התחיל ב4 חודשיים האחרונים,אני אשמח לעזרה תודה.

25/02/2013 | 15:38 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יתכן ומדובר בביעותי לילה אולם חלק מהתיאור לא מתאים (לדוגמא העובדה שנמשך עד 4 בבוקר). אני מניחה שהתדירות היא לא יומיומית. מציעה שתפני קודם כל לרופא הילדים ואם יחליט שיש מקום להפנותו לרופא שינה - יפנה אתכם.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים