בעיות שינה ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

18/02/2013 | 11:02 | מאת: יפעת

שלום רב לביתי בת ה4 קשה להירדם כל ערב אני ובעלי משכיבים אותה לישון בין 8 ל8וחצי מקריאים לה סיפור ונפרדים בנשיקת לילה טוב ולפחות עד השעה 10 היא לא נרדמת ואף קוראת לי ולבעלי מסיבות שווא ובמהלך הלילה מתעוררת ובוכה מגיעה אלינו למיטה ולא מסכימה לחזור לישון רק עם אישן לידה או שהיא תישן איתנו במיטה שלנו כל שיחה איתה לא עוזרת ואין לנו פתרונות

18/02/2013 | 12:48 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם התופעה נמשכת לאורך זמן והחזרות חוזרות שלה למיטה לא עוזרות לפעמים דווקא ליווי הורי של הילד בתהליך ההרדמות (על כסא ממרחק) מקצר משמעותית את התהליך. במידה ולא יעבוד - יש לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים