תינוק מתהפך בשנתו

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

17/02/2013 | 09:40 | מאת: דור

שלום אנו מקפידים להשכיב לישון את בננו בן ה5 חודשים על הגב מפאת ההמלצה למניעת מוות בעריסה. בננו התחיל להתהפך מהגב לבטן במהלך השינה. מה אפשר לעשות והאם להפוך אותו חזרה לגב ובכך להעיר אותו או אפשר שימשיך לישון על הבטן עד הבוקר? תודה

17/02/2013 | 13:56 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

ההמלצות הן על ההשכבה בתחילת הלילה. בגיל מסוים תינוקות מתחילים להתהפך ואין שליטה על כך. אין הכוונה שהורים יהיו ערים כדי להפוך את הילד בחזרה. אולם אם אתם מתעוררים ורואים את הילד הפוך - המלצתי היא להפכו על הגב.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים