תופעה מוזרה בסוף הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

13/02/2013 | 08:04 | מאת: דנה

שעות השינה הרגילות של בני בן השנה וחודשיים בלילה הן 21:00 - 6:00. פעמים רבות הוא מתעורר ב 5:00, מתנהג כאילו הואלא מוכן לישון יותר, ואז אני לוקחת אותו לסלון - אבל אחרי כחצי שעה (פלוס מינוס) הוא נרדם שוב למשך חצי שעה עד שעה. למה זה קורה? האם להתעקש להשאיר אותו במיטה למרות שהוא עומד במיטה ומתעקש לצאת?

14/02/2013 | 07:51 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אין הסבר טוב לתופעה. לא הייתי מתעקשת להשאירו במיטה אם לא הולך בקלות. סהכ - אין מקום להתערבות טיפולית בהפרעה זו שקרוב לוודאי תחלוף

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים