בן 7 הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

12/02/2013 | 08:50 | מאת: צביה

שלום, יש לי ילד פעלתן בן 7 וחצי שסובל מאז ומתמיד נראה לי מהפרעות בשינה. האם זה יכול להיות בכלל תסמין של הפרעת קשב וריכוז? (עוד לא בדקתי או איבחנתי אותו לגבי זה). הוא גם מתקשה להרדם, גם מתעורר הרבה פעמים באמצע הלילה ואפילו קם מוקדם בוקר.

14/02/2013 | 07:48 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יתכן ויש קשר ויתכן שלא. ידוע שלילדים עם הפרעת קשב וריכוז יש בעיות שינה מצד שני יכול להיות שיש לו הפרעות שינה ואין לו הפרעת קשב וריכוז. המלצתי, ללא קשר לאבחון של קשב וריכוז - לפנות ליעוץ רופא שינה

17/02/2013 | 08:27 | מאת: צביה

אם זו הפרעת קשב וריכוז לאיזה עוד סימטומים צריך לשים לב?

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים