התעוררויות רבות בלילה-בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/01/2013 | 10:33 | מאת: אמא עייפה..

בוקר אור, ביתי בת השנה וחודשיים ישנה לילות שלמים מגיל חצי שנה בערך. בשבועיים האחרונים היא מתעוררת בין 4 ל-10 פעמים בלילה, בשעות שונות, בבכי וצרחות. רופא שלל מחלה, לא חם מידי ולא קר מידי בחדר (יש מד טמפ' על הקיר), היא לא רעבה, החיתול בסדר, הבגד לא לוחץ, נשללו תולעים, טי-ג'ל לשיניים לא מפסיק את הבכי.... האם יש לך איזה רעיונות?.. הילדה מותשת מחוסר שינה (וגם אני..) תודה ויום יפה

03/02/2013 | 07:57 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

נשמע שינוי דרמטי וקיצוני. האם כל ההתעוררויות הן בצרחות?? האם נרדמת בכוחות עצמה (ללא בקבוק/נענוע/מגע וכו').

03/02/2013 | 10:57 | מאת: אמא עייפה..

ביום רביעי-לאחר ערב נוראי, ולילה (בין רביעי לחמישי) נוראי עוד יותר, התייצבתי עם התינוקת בבוקר אצל הרופא, ודרשתי את כל הבדיקות האפשריות. לאחר יום ארוך ומתיש, שכלל בדיקות דם, שתן, צילומים וכו', "נחת משמיים" רופא אף אוזן גרון, שלאחר בדיקה קצרה שאל: איך אף אחד מארבעת רופאי הילדים שבדקו אותה בשבועיים האחרונים, לא ראה שיש לה דלקת חמורה בשתי האוזניים?.. אנטיביוטיקה, והנה התינוקת חזרה לעצמה, ושלום על ישראל.... תודה על התגובה המהירה ובריאות לכלום!

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים