הפרעות שינה בילד בן 7

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

29/01/2013 | 09:44 | מאת: אבנר

שלום רב , בני בן 7 וחצי קם בשבוע האחרון 3 פעמים בלילה . פעם אחת (לפני שבוע ) הוא רק בכה מתוך שינה , ופעמיים נוספות (בלילה שבין מוצ''ש וראשון וגם אתמול ) הוא התיישב על המיטה , היה נראה עירני , ודיבר לא לעניין ( ללא בכי ) . לאחר 2 דקות שבו הרגעתי אותו הוא נרדם עד הבוקר . יש לציין כי ביומיים האחרונים הוא היה מקורר ( עם חום, כאבי ראש) וחלף מעצמו . מיותר לציין כי התופעה הלחיצה אותנו ואשמח אם תכווני אותנו . תודה מראש

29/01/2013 | 10:18 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קרוב לוודאי מדובר ביקיצות לא מלאות משינה שמתרחשות הרבה פעמים בתקופות של מחלת חום בילדים. בד"כ מגיע ב"גלים" ולכן קרוב לוודאי יחלוף כלעומת שבא. אם ממשיך בצורה יומיומית - כדאי לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים