רוצה את אמא לידה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

21/01/2013 | 09:57 | מאת: רוני

שלום, בתי בת שנה וארבעה חודשים, לאחר תקופה שעברנו בה למדנו אותה להרדם לבד בהנחייתך הכל היה בסדר, היא למדה להרדם בכוחות עצמה ומספר ההתעוררויות פחתו משמעותיתי בלילה. לפני כשבוע המצב התחיל להיות רע, כל פעם שמשכיבים את רוני לישון היא מתחילה לבכות, אני נכנסת חזרה לחדר היא מתחילה לדבר ולצחוק ועומדת במיטה כדי שאוציא אותה, אני שוב משכיבה אותה ויוצאת והיא שוב בוכה וחוזר חלילה, הדבר קורה גם באמצע הלילה כאשר היא מתעוררת. שמתי לב שכל מה שהיא רוצה זה רק שאהיה לידה, ברגע שאני נכנסת לחדר היא רגועה וברגע שאני יוצאת היא מתחילה לבכות. אשמח לעצתך מה לעשות כדי לחזור ללילות שפויים? תודה

21/01/2013 | 11:07 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

מדברייך אני מבינה שהיית אצלי במרפאה. אם כן - עדיף שאפתח את התיק ואענה בצורה אישית. אנא צרי קשר טלפוני עם הקליניקה ואחזור אליכם.

21/01/2013 | 11:12 | מאת: רוני

אכן היינו אצלך ואשמח לעזרה. מתי ניתן להתקשר שאת נמצאת? תודה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים