ילד בו שנה ועשרה חודשים עם הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

14/01/2013 | 14:55 | מאת: אתוש

שלום, בני בן עשרה חודשים והוא מתעורר בלילהעשרות פעמים ע"מ להרגע ולחזור לישון הוא עומד על שש ומזיז את גופו קדימה ואחורה וככה עשרות פעמים בלילה. אני לא יודעת מה לעשות איתו כשהוא מתעורר בבכי לפעמים אני נותנת לו מוצץ ולפעמים בקבוק מטרנה בלילה ע"מ להחזירו לישון. למה הוא עושה ככה? אני ממש אובדת עצות אני לא יודעת למה הוא עומד על שש ומרגיע את עצמו ככה.

16/01/2013 | 14:40 | מאת: אתוש

אני

17/01/2013 | 07:38 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כנראה שלא ראיתי את השאלה. בכל מקרה - מה שאת מתארת נשמע לי כהפרעת שינה ידועה, ללא סיבוכים שבדרך כלל לא דורשת התערבות וחולפת עם הגיל (כמו ילדים שמטיחים את ראשם במזרון בתהליך ההרדמות או במהלך הלילה). עם זאת - אני לא יכולה להיות בטוחה לגבי האבחנה. כדאי לצלם תנועה אופיינית ולהציגה בפני רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים