בעיות שינה לתינוקת מקסימה בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

06/01/2013 | 23:02 | מאת: דלית

בתי בת 7 חודשים. מגיל חודשיים ישנה לילה שלם ולפעמים כמה לאכול (הנקה) אך מיד הייתה חוזרת לישון. ההרדמות תמיד נעשתה על הידיים או תוך הנקה. מגיל 5.5 חודשים החלו לה בעיות שינה, לוקח המון זמן להרדים אותה, קמה הרבה פעמים בלילה תמיד בבכי, גם במהלך היום שמתעוררת תמיד בבכי. לציין שלפני כן תמיד שהייתה כמה לא היינו מרגישים אותה, הייתה מתעוררת בשקט ומשחקת. כבר 3 שבועות אנחנו מנסים ללמד אותה לישון במיטה, היו תוצאות טובות ואפילו שבוע שעבר נרדמה לבד כמה פעמים מבלי שנשב לידה אך בימים האחרונים שוב לוקח הרבה זמן להרדימה והרבה פעמים היא שוב נרמדת על הידיים ושמניחים אותה במיטה היא צורחת. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא

07/01/2013 | 07:52 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אני לא יודעת בדיוק מה עשיתם אבל אם הכיוון הוא לימוד של בתכם הרדמות עצמאית בצורה הדרגתית זה יעבוד בסופו של דבר. גם אם יש נסיגות אמצע הדרך - הקפידו אל אותו סדר ונוהל הרדמה ובסופו של דבר יגיע השיפור. אם לא - פנו ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים