בני בן חצי שנה ותעורר כל שעה בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

03/01/2013 | 15:42 | מאת: רמי

שלום בני בן 6 חודשים ועד לשבוע שעבר קם פעמיים בלילה לאוכל וחזר לישון - משבוע שעבר הכל השתנה והוא קם בבכי כל שעה ולפעמים אף מתעורר- אנו אובדי עצות-( פרט חשוב באותו יום שהכל התחיל שמנו לו גבס ברגל כתצואה מכף רגל לא ישרה ) אני לא יודע אם יש קשר או לא כי במשך היום הוא משחק יפה ולא מתלונן

07/01/2013 | 08:03 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יתכן מאוד שהשינוי חל בעקבות הגבס היות ולפעמים הדבר מלווה בכאב/אי נוחות. התייעצו עם האורטופד לגבי השינוי בהתנהגות ואולי ימליץ על משככי כאבים. בכל מקרה- לגבי השינוי בהרגלי השינה אם לא קשורים לגבס - בשלב זה תעקבו בלבד ורק אם לא יהיה שינוי חיובי - פנו ליעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים