הפרעות שינה בת 14 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

24/12/2012 | 09:45 | מאת: איילה

שלום רב, בתי בת 14 חודשים. מגיל ארבעה חודשים בערך היא הייתה נרדמת לבד וישנה לילה שלם. המיטה שלה הייתה בחדר השינה שלנו. לפני שלושה חודשים עברנו דירה והעברנו את המיטה שלה לחדר השינה שלה. מאז התחילו התעוררויות כל לילה, לא היה לילה אחד במשך שלושת החודשים בו היא ישנה לילה שלם! לפני חודשיים החלה ללכת לגן ומאז היא גם לא מצליחה להרדם לבד, רק על הידיים, גם לפני השינה וגם באמצע הלילה כשהיא מתעוררת...מה עושים??? האם נהרסו לה הרגלי השינה?? מה הסיבה לכל זה?

24/12/2012 | 11:24 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יתכן למרות שלא שכיח. בכל מקרה - כיום, בכדי להחזיר את הלילות השקטים עליכם ללמדה הרדמות עצמאית ללא ידיים/בקבוק וכו'.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים