לא ישן בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/12/2012 | 08:23 | מאת: עדן

בן שלי בן שנה וחצי לא ישן רצוף בלילה, מתעורר כל 2-3 שעות. ולאחרונה הוא מתעורר בלילה - ולא נרדם לאחר מכן שעתיים. מה הסיבה שזה קורה? הוא נמצא במסגרת ושיגרת יום שלו שמורה היטב. הוא ישן 3 שעות בצהריים והולך לישון ב-20:00- 20:30 בערב וקם בבוקר ב-6:30. מה הסיבה לחגיגות ליליות שהוא עושה לנו?

23/12/2012 | 20:15 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם מדובר בתופעה שנמשכת חודשים - קרוב לוודאי שלא למד עדיין הרדמות עצמאית ולכן ההתעוררויות הליליות. עם זאת - יתכן ויש סיבות אחרות- לכן מומלצת הערכת רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים