הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

10/12/2012 | 14:38 | מאת: לילך

שלום.ברצוני להתייעץ איתך בקשר לבעיית שינה אצל ביתי בת שנתיים וחצי.תחילת השינה אצל ביתי מתקיים בסדר בדרך כלל אמנם נרדמת מאוחר אבל ללא קושי רב הבעיה מתחילה בסביבות השעה שתיים שלוש לפנות בוקר שבו היא מיחלה לייל ולבכות כאילו משהו מציק לה.לפעמיים היא חולמת ומדברת מתוך שינה .משהו מפריעה לה ואין לנו מושג איך לעזור לה במשך שבועיים ברצף זה קורה .איך מזהים מה הבעיה?ברצוני להוסיף שהגננת אליה היא רגילה בזמן האחרון לא מגיעה הרבה לגן .רוני שלי מאוד אוהבת אותה וקשורה אליה.שאלתי השניה היא האם זה קשור להפרעות השינה שיש לביתי?אודה לך מקרב לב על תשובתך בהקדם.

10/12/2012 | 14:46 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אין מספיק פרטים אך מאוד יתכן שאם התופעה נמשכת שבועיים באופן יומיומי - היא צפויה להשתפר/להעלם. אם לא - צלמו אירוע טיפוסי והראו לרופא הילדים שיחליט אם יש מקום להפנותה לרופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים