הקניית הרגל שינה עצמאית לפעוטה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

10/12/2012 | 12:01 | מאת: אמא

שלום, בתי בת ה1 ושמונה חוד' לא נרדמת לבד, לצערי אני גם אחראית לכך כשהיא הייתה תינוקת קטנה ולא הצליחה להרדם נתתי לה יד ומאז אני נאלצת כל ערב להחזיק לה את היד וללטף אותה ארוכות בידיים, בראש וברגליים. היא בוכה כשאני מכניסה אותה למיטת תינוק. אם אני שמה לה בובות במיטה ו"משכיבה אותן לישון אז היא לא בוכה ומקבלת את זה כמשחק. הייתי רוצה ללמד אותה להרדם לבד, איך עושים זאת?

10/12/2012 | 12:17 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

את יכולה לנסות בעצמך בעזרת ספרי הדרכה או לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים