תל-אביב

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

06/12/2012 | 09:38 | מאת: ריבי

שלום, ביתי בת השנה וחצי הולכת לישון כל לילה באזור 20:30 ומתעוררת בשעות קבועות ב- 4:00 לפנות בוקר לחיבוק וליטוף עד שנרדמת שוב ו- 5:30 לפנות בוקר במטרה אחת לישון איתנו ובסלון (ורק שם). היא מתעוררת בבכי היסטרי שלא נפסק, חשבנו לתת לה לבכות עד שתרגיע את עצמה אך הבכי וההיסטריה רק התחזקו ונוספו צרחות אבא אמא בוא וגרר את זה שהיא כל רבע שעה התעוררה בבכי. היא מוכנה ב4:00 בבוקר עוד לחזור לישון במיטה שלה אך רק אם אנחנו יושבים לידה ומלטפים אותה עד שהיא נרדמת. בשעה 5:30 זה רק ללכת לישון בסלון והיא נרדמת מיד אחרי שלוקחים אותה לשם בלי בעיה לעוד שעה בערך. מה עושים כדי להפסיק את ההתעוררויות האלה? תודה רבה

10/12/2012 | 11:04 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

זוהי תמונה לא כל כך טיפוסית ולכן קשה לענות על השאלה. ממליצה לפנות ליעוץ של רופא שינה שבמהלכה תבדקנה הסיבות להתעוררויות אלה ואז יומלץ הטיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים