שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/11/2012 | 05:24 | מאת: אחלאם

שלום יש לי תינוקת בת 4 חודשים , הבעיה ( לא יודעת אם לקרוא לזה בעיה )שבאמצע הלילה היא מתעוררת כמה פעמים . לדוגמא: אם תירדם ב 24:30 היא מתעוררת אחרי 4 5 שעות , אוכלת בקבוק ושוב נרדמת אחרי כמה דקות ספורות היא מתחילחה לסובב את הראש ולהוציא קולות כאילו לא נוח לה. וזה נמשך עד הבוקר, אני צריכה לקום כמה פעמים בשביל לתת לה להניק או להרגיע. לקחתי אותה לרופא, לא נתן לי אבחנה מדוייקת אמר לי: שזה או קוליק,דלקת בכיס השתן , או תולעים בצואה. את יכולה לעזור ?ואולי לכוון אותי או לתת תשובה או פתרון ? תודה

28/11/2012 | 09:44 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אני לא בטוחה שמדובר בבעיה בכלל. אני גם בספק אם היא מבלה "שעות" בסיבוב הראש והוצאת הקולות. גם התגובה של להניק אותה לא בהכרח נכונה. המלצתי היא בשלב ראשון להקליט את מה שנראה לך "לא בסדר" ולהראות לרופא הילדים. אם יחשוב שיש מקום ליעוץ של רופא שינה יפנה אותך.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים